USD 32,26
EUR 34,68
ALTIN 2.397,36
BIST100 10.337
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'Silah atmayın' diye uyaran kadına saldırdılar, düğün karıştı!

Pamukova'da sünnet düğününde dışarıdan misafir olarak gelen bir kişinin silah atması üzerine mahalleden bir kadın silah atılmaması için uyarınca olanlar oldu. Bir anda düğün karıştı mahalleli kadına saldıran misafirlerle kavga etti.

'Silah atmayın' diye uyaran kadına saldırdılar, düğün karıştı!
08 Ağustos 2022 | 09:29
Son Güncelleme:

Olay Pamukova Kemaliye Mahallesinde dün akşam saatlerinde sünnet düğününde meydana geldi.

Kemaliye Mahallesi okulunun bitişiğinde bulunan futbol sahasında yapılan sünnet düğünü daha başlarken karıştı. Düğünün başlaması ile iddialara göre dışarıdan( Ankara’dan) düğüne gelen misafirlerden bir kişi düğün yerinde kuru sıkı silahla havaya ateş açtı. Kemaliye mahallesinden bir bayan çocuklarının silah sesinden korktuğunu , silah atmamaları konusunda dışarıdan gelen misafirleri uyarınca aralarında sözlü kavga çıktı. İddialara göre düğüne misafir olarak gelen vesilah atanlardan bir kişinin silah atmalarına tepki gösteren bayanın üzerine yürüyüp tokat atmaya çalışmasını gören mahalle gençleri müdahale edince kavga büyüdü.

Düğün yerinin yanı başında yemek yiyen mahallenin erkekleri de kavgaya müdahil olunca bir anda ortalık savaş alanına döndü. Sandalyeler havada uçuştu, müzisyenler malzemelerini alıp düğün yerinden kaçtı.

Çıkan kavga önlenmez boyutlara ulaşınca, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi sevk edildi.

Mahalle muhtarı Recep Garip, mahallenin ileri gelenleri ve Jandarmanın araya girmesi, ile kavga edenler sakinleştirildi. Ancak daha sonra iki grup yine kavgaya tutuştu. Jandarma, mahalle muhtarı ve mahallenin ileri gelenleri kavga eden grubu ayırdıktan sonra, Jandarma iki grup arasına Jandarma araçları ve personeli ile barikat kurdu.

Uzun süre yatıştırılmaya çalışılan iki grup dışarıdan gelen misafirlerin Jandarma eşliğinde arabalar ile köyden uzaklaştırılıp Ankara’ya gönderildi.

Mahallerinde bir kadına saldırılmasına öfkelenen grup bir süre düğün yerinde bekledikten sonra dağıldı.

Kemaliye Mahallesi Muhtarı Recep Garip, düğüne dışarıdan gelen bir misafirin silah atması ve mahallerinden bir kadının buna tepki göstermesi üzerine bir anda düğün yerinin karıştığını ifade ederek “ Olayı haber alır almaz buraya geldik, iki grubu ayırmak güç oldu. Daha sonra Jandarma geldi. Olayları önledik. Gelen misafirleri gönderdik. Her hangi bir yaralanma olmadı. Böyle bir olayın mahallemizde olması bizleri üzdü “ dedi.

Düğünde klarnet çalan Şenol Portakal, “Daha düğün yeni başladı. Bir kişi silahla havaya ateş açtı. Bir abla ona “ Çocuklar korkuyor silah atmayın “ diyerek tepki gösterdi. Abalanın üzerine yürüdüler. Mahalle gençleri de olayı görünce kavga çıktı.Sandalyeler havada uçuştu. Bizde ekmeğimiz olan klarnetimizi malzemelerimizi alıp düğün yerinden uzağa kaçtık “ dedi.

Jandarma olayla ilgili tahkikat başlatırken, bir adet kuru sıkı tabancaya el koydu.