USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şiirin ustalarından unutulmaz akşam

Karasu Belediyesi ve Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneğinin (SAYBİR) katkılarıyla Vakt-i Şiir Akşamları programı, iki gün süren mükemmel bir organizasyonla Karasu Sahil Parkta gerçekleştirildi.

Şiirin ustalarından unutulmaz akşam - Sayfa 1

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneğinin (SAYBİR) düzenlediği ‘Vakti Şiir Akşamları’ etkinliği şiirin yurt çapındaki ustalarını ve türkü severleri bir araya getirdi. Hem şairleri görme hem de onları yurt çapında tanınır hale getiren şiirlerini dinleme fırsatı bulan Karasu halkı eğlenceli ve duygu dolu anlar yaşadı.

Şiirin ustalarından unutulmaz akşam - Sayfa 2

Bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Karasu Vakt-i Şiir Akşamlarına AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG Gv. Asb. Kd. Çvş. Yasin Ölüç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Yerel Basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şiirin ustalarından unutulmaz akşam - Sayfa 3

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bizler Karasu Belediyesi olarak sanatın her dalına önem vermeye gayret gösteriyoruz. Dönem içerisinde kültür ve sanat etkinlikleri alanında birçok program gerçekleştirdik. Bugünde, şiir ve halk müziği adına eğlenceli dakikalar yaşayacağımız düşüncesindeyim. Önümüzdeki yıllarda da bu ve buna benzer etkinliklere ağırlık vereceğimizin altını çiziyor ve tüm halkımıza hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Şiirin ustalarından unutulmaz akşam - Sayfa 4

Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Halil Müftüoğlu ise; “Derneğimiz, Edebiyatın her dalında emek veren, edebiyata sevdalı kişi ve kurumlarca birçok etkinlik yapmayı kararlaştırmıştır. Bu bağlamda, bu akşam burada sizlerle beraberiz. Şairler ve ozanlar her zaman toplumumuzun dili-kulağı olmuşlardır. Unutmayalım ki şiir, duygu ve düşüncenin edebiyat haddesinde haddelenmiş halidir. Şiir, darası alınmış sözdür. Şiir, şairin özü, vücudu edebiyatın gözüdür diyerek sözlerime nokta koymak istiyorum. Bu akşam burada olmamıza vesile olan başta Karasu Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı olmak üzere tüm protokolümüze teşekkür ediyorum” dedi.