USD 32,56
EUR 34,98
ALTIN 2.450,43
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sıcak havalara buz gibi mola

Sıcak hava etkisini göstermeye devam ederken doğru serinleme yöntemlerini bilmek önem kazanıyor. Bu yaz sıcaklarıyla mücadele etmenin en keyifli yoluysa buz gibi soğuk içecekler!Hem kendinize hem de sevdiklerinize hazırlayabileceğiniz bu tariflere bayılacaksınız! İşte içinizi soğutacak o içecekler..

Sıcak havalara buz gibi mola - Sayfa 1

1. Dalgona kahvesi 
Son zamanların favori içeceği dalgona kahvesi ile başlayalım. TikTok kahvesi olarak hayatımıza giren Dalgona kahvesi oldukça lezzetli bir tercih olacaktır. İhtiyacınız olan şeyler sadece kahve ve su. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış! 

Sıcak havalara buz gibi mola - Sayfa 2

2.Smoothie 
İçecekler güzel ama şöyle sağlıklı bir şeyler yok mu diyenler için vazgeçilmez olan smoothie yerinde bir öneri olacaktır. Meyvelerin yoğurtla olan muhteşem uyumuna sizde bayılacaksınız. 

Sıcak havalara buz gibi mola - Sayfa 3

3.Karadut Şerbeti 
Tamda mevsimi gelmişken yok mudur şöyle mis bir karadut şerbetimiz. Sadece ihtiyacınız olan şeyler karadut, tarçın ve su. Ben şeker kullanmak istemiyorum derseniz eğer alternatif tercih olarak bal kullanabilirsiniz.  

Sıcak havalara buz gibi mola - Sayfa 4

4.Komposto 
Yaz akşam yemeklerinin şahı kompostoya yer vermeden olmazdı. Ekşi severler buraya. Birçok meyve ile hazırlayabileceğiniz komposto için bizim şuan ki tercihimiz vişne olacaktır.