USD 32,40
EUR 35,14
ALTIN 2.327,41
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Shazam'a İOS güncellemesi - Artık şarkıları bulmak daha kolay olacak

Çalan şarkının ismini saniyeler içinde bulan Shazam uygulamasının şarkı dinleme teknolojisi geliştirildi. Uygulaman artık çalan müziği eskisinden daha uzun süre dinleyerek daha isabetli sonuç verecek.

Shazam'a  İOS güncellemesi - Artık şarkıları bulmak daha kolay olacak
26 Kasım 2021 | 11:13
Son Güncelleme:

Apple, 2018 yılında bünyesine dahil ettiği popüler müzik tanıma hizmeti Shazam'ın yeteneklerini genişletmeye devam ediyor. Uygulamanın yeni versiyonunda şarkı dinleme teknolojisi daha iyi hale getirildi. Bu sayede artık daha isabetli sonuçlara imza atacak.

TANIMA ÖZELLİĞİ

Shazam'ın müzik tanıma özelliği hangi şarkının çaldığını saniyeler içinde algılasa da her zaman beklenen sonucu vermeyebiliyordu. Uygulamanın en son sürümü artık çalan müziği eskisinden "daha uzun" bir süre dinleyecek. Böylelikle şarkı tanıma özelliği daha doğru çalışacak.

iOS SÜRÜMÜ

Shazam kullanıcıları uygulamalarını App Store'da mevcut olan 15.0 sürümüne güncelleyerek bu işlevden yararlanabilirler. Yeni özellik şu an için sadece iOS cihazlara sunuldu. Android sürümünde şarkı dinleme teknolojisi ile ilgili yapılmış herhangi bir değişiklik bulunmuyor.