USD 32,50
EUR 34,96
ALTIN 2.429,97
BIST100 9.807
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SGM Öğrencileri 19 Mayıs'ı Kutladı

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi arasında yapılan pilot uygulama kapsamındaki öğrenciler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını düzenledikleri etkinlikle kutladı.

SGM Öğrencileri 19 Mayıs'ı Kutladı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) 20 farklı branşta gerçekleştirilen eğitimler ara vermeden devam ediyor.

SGM Öğrencileri 19 Mayıs'ı Kutladı - Sayfa 2

 Çocuklara yönelik eğitimlerin yanı sıra, ülkenin ihtiyacı olan insan gücünü yetiştirmek için çırak, kalfa ve ustaların eğitimlerini üstlenmek misyonuyla kurulmuş olan Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Adapazarı SGM’de farklı kulüplerde eğitim alıyor.

SGM Öğrencileri 19 Mayıs'ı Kutladı - Sayfa 3

Kış dönemi boyunca eğitim alan Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını düzenledikleri etkinlikle kutladı.

SGM Öğrencileri 19 Mayıs'ı Kutladı - Sayfa 4

SGM konferans salonunda gerçekleşen programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanı Murat Topuz, ve kurum müdürleri, Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Necmi Gökyokuş, Müdür Yardımcıları ,öğretmenleri ve farklı okuldan gelen ilkokul öğrencileri katıldı.