USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sezonun hikayesi

Sakaryaspor Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'u 75 puanla 2'nci sırada tamamladı. Şampiyonluk hedefiyle başlanılan sezon, türlü çalkantıların ardından play-off heyecanıyla son bulacak.

Sezonun hikayesi - Sayfa 1

Sezon başında iddialı bi kadro yaparak direkt olarak şampiyonluğu hedefleyen yeşil-siyahlılar bu hedefini tutturamadı. Sezona teknik direktör İsmail Ertekin başlayan Sakaryaspor, ilk maçında galibiyet aldı. Sonrasında gelen beraberlikler ve alınan istakrarsız sonuçlar camia içinde çalkantılara neden oldu.

Sezonun hikayesi - Sayfa 2

Son olarak iç sahada o dönem ligin son sıralarındaki Bodrumspor'a karşı alınan 6-2'lik mağlubiyetin faturası İsmail Ertekin'e kesildi. İsmail Ertekin Sakaryaspor'un başında çıktığı 9 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak takımdan gönderildi.

Sezonun hikayesi - Sayfa 3

İsmail Ertekin'in gönderilmesinin ardından takım altyapı genel koordinatörü Murat Balaban'a emanet edildi. Balaban'ın göreve gelmesiyle arka arkaya alınan galibiyetler camiada moralleri yerine getirdi. Üst üstte 5 maçını kazanan Sakaryaspor ligde de üst sıralara yükseldi.

Sezonun hikayesi - Sayfa 4

Sakaryaspor'un başında 10 maça çıkan Balaban 7 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kritik bir dönemde ipleri eline alan Murat Balaban'ın bu istatistikleri taraftarın da onu sevmesini sağladı.