USD 32,59
EUR 34,81
ALTIN 2.512,01
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sezon başında kiralık gitmişti!

Sezon başında Galatasaray'dan Cicaldau'yu kiralık olarak kadrosuna katan Al Ittihad Kalba, Rumen oyuncunun performansından memnun kalmadı.

Sezon başında kiralık gitmişti!
01 Aralık 2022 | 13:28
Son Güncelleme:

Galatasaray'dan Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ittihad Kalba'ya kiralık olarak giden Alexandru Cicaldau, bu sezon gösterdiği performans ile tepkiler topladı. Al Ittihad Kalba'lı kurmaylar, tecrübeli futbolcunun kulüp geleceği için son kararı verdi.

Alexandru Cicaldau, bu sezon Al Ittihad Kalba forması ile 11 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 1 kez rakip ağları sarsmayı başardı. Cicaldau, bunun yanında 1 kez asist yaptı.

Rumen Basınında yer alan habere göre; Al Ittihad Kalba, büyük umutlarla kadrosuna kattığı başarılı oyuncunun performansını yeterli bulmadı.

Haberde, Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin bir türlü beklenen seviyeye çıkamayan Cicaldau'yu satın almayacağı belirtildi.

Sezon başında sarı kırmızılı takım, Rumen oyuncunun Al Ittihad Kalba'ya kiralandığını ve maaşının tamamının Birleşik Arap Emirlikleri ekibi tarafından ödeneceğini açıklamıştı.