USD 32,58
EUR 34,98
ALTIN 2.423,95
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şevki Ailesinin Üçüzleri Yeni Yıla Aileleri ile Girecek

29 haftalık olarak doğan ve 2 aydır Özel Medar Hastanesi Sakarya yoğun bakım servisinde tedavi gören üçüz bebekler yeni yılda taburcu oldu. Üçüz bebeklerin yeni yıla aileleri ile evlerinde girecek olması hastanede büyük sevinç yarattı.

Şevki Ailesinin Üçüzleri Yeni Yıla Aileleri ile Girecek - Sayfa 1

29 HAFTALIK DOĞMUŞLARDI

Özel Medar Hastanesi Sakarya Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Aslıhan Kal Kaymaz,  29 haftalık doğarak 2 aydır yoğun bakında tedavileri devam eden üçüz bebekler hakkında bilgilendirmede bulundu. Op. Dr. Kaymaz, “29 Hafta takipli olan hastamız su gelişi sebebi ile hastanemize başvurdu. Celeston dozları tamamlandıktan sonra hastamız acil sezeryana alındı. Bebeklerimiz doğum sonrası yeni doğan ve çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Mehmet Alaca tarafından kontrolleri yapılıp yenidoğan ünitesine yatırıldı. 2 ay yoğun bakımın ardından bebeklerimizden kızımız Maze İpek Şevki’yi ardından oğullarımız Nart Ali Şevki ve 30.12.2022 tarihinde Azamet Anıl Şevki’yi taburcu ettik” dedi.

Şevki Ailesinin Üçüzleri Yeni Yıla Aileleri ile Girecek - Sayfa 2

TABURCU OLDULAR

Kadın Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Aslıhan Kal Kaymaz ayrıca, “Annemiz ile yoğun bir mesai gerçekleştirdik. Hiç umutsuzluğa kapılmadan inanarak bugünlere geldik. Tüm aileye ve özellikle yenidoğan hekimimiz ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.  Dr. Mehmet Alaca ise “2 Aydır hastanemizin göz bebeği olan bebeklerimizin 3.cüsü bugün taburcu oluyor. Hepimiz çok mutluyuz. Gözümüz gibi baktığımız bebeklerimizi ailesine teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu bir ekip işi yenidoğan Sorumlumuz İlknur Özkan ve tüm ekibine özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şevki Ailesinin Üçüzleri Yeni Yıla Aileleri ile Girecek - Sayfa 3

BAŞHEKİMDEN MESAJ

Özel Medar Hastanesi Başhekim Op.Dr. Kamil Köse ise şu açıklamalarda bulundu: “Doğumun ne kadar mucizevi bir süreç olduğunu ve bu bebeklerimizin de hayata sıkı sıkı tutunduğunu ve bunun için de elimizde ki tüm imkanları kullandığımızı ve mutlu sona ulaştığımızı görmek bizleri çok mutlu etti. Ailesine teslim ettiğimiz bebeklerimizin sağlıkla büyümesini temenni ediyoruz.”