USD 32,60
EUR 34,72
ALTIN 2.498,79
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Servet Kızılay ile “AYKIRI SANAT” Ana TV Dijital’de başlıyor

Haber Fokus ve Adayorum köşe yazarı Servet Kızılay’ın hazırlayıp sunduğu “AYKIRI SANAT” çok yakında ANA TV Dijital’de başlıyor.

24 Mayıs 2022 | 15:05
Son Güncelleme:

Kızılay’ın sunacağı programın ana teması, gerek sanatla ilgili alandan gelen insanların gerekse alan dışındaki insanların, genel düşüncelerini, kanaatlerini yıkmak; gizli kalmış, gün yüzüne çıkarıl(a)mamış gerçeklerle olabildiğince bilinen ezberleri ve klişeleri bozmak olacak.

Servet Kızılay, izleyicilere hiç duymak istemediği fakat mutlak gerçekleri ulaştıracak. Bunu yaparken; Bir yandan alışılagelmiş ezberleri temelinden sarsarken, son derece radikal- dinamik bir tavırla Ana TV Dijital izleyicilerine farklı bir perspektifle sunacak.

Programın ilk bölümü genel olarak. Politik Olarak Sanat-1 ve 2 (Savaş olarak Sanat) Antropoloji olarak Sanat, Teknik olarak Sanat. Metafizik (kurtarıcı) olarak Sanat. Hâkim bir ideoloji olarak Sanat. Bölümlerini içerecek.

Servet Kızılay’ın hazırlayıp sunduğu “AYKIRI SANAT”ın ilk bölümü yakında Ana TV Dijital ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak.