USD 42,53
EUR 49,60
ALTIN 5.763,50
BIST100 10.919

Serdivan’da Okul Yollarında Güvenlik Önlemi: Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

Serdivan Belediyesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle okul yollarında ve kampüs çevresinde buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını hızlandırdı.

24 Şubat 2025 | 17:30
Son Güncelleme:
Serdivan’da Okul Yollarında Güvenlik Önlemi: Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor - Sayfa 1

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, yoğun kar yağışı ve soğuk havanın neden olduğu buzlanmaya karşı belediye ekipleri harekete geçti. Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde ilçe genelindeki okul yollarında tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Serdivan’da Okul Yollarında Güvenlik Önlemi: Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor - Sayfa 2

Öğrenciler İçin Güvenli Yollar
Özellikle okulların çevresinde ve kampüs yollarında önlem alan ekipler, öğrencilerin buzlanma nedeniyle mağdur olmaması için titiz bir çalışma yürütüyor. Serdivan Belediyesi yetkilileri, olumsuz hava koşulları devam ettiği sürece tuzlama çalışmalarının süreceğini duyurdu.