USD 32,37
EUR 35,00
ALTIN 2.325,90
BIST100 9.095
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SERDİVAN’DA KÜLTÜRLER BULUŞTU

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Serdivan Gençlik Merkezinde, Sakarya Üniversitesinde Uluslarası Ülkelerden gelip öğrenimlerine devam eden öğrencilere yönelik “Kültürler Buluşması Gecesi” düzenlendi.

SERDİVAN’DA KÜLTÜRLER BULUŞTU
11 Haziran 2021 | 15:13
Son Güncelleme:

Serdivan Gençlik Merkezi bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan YTB’li öğrenciler ve öğrenci evlerinde kalan yabancı uyruklu öğrenciler katıldı.


Serdivan Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, Sosyal Uyum Ekibi ve Gönüllü Gençler öğrencileri ev yapımı çiğ köfte, dolma sarma ve kuruyemiş gibi ikramları kendi elleri ile hazırlayıp ikram ettiler. Bahçede gerçekleşen etkinliğe Bağlama Kursu öğrencileri ve Bağlama hocaları eşliğinde misafirlere mini bir konser verdiler.

Kültürler Buluşması Gecesi etkiliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler geceden memnun ayrılırken, Serdivan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Özkül “ Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek Serdivan Gençlik Merkezimizde her gün birbirinden farklı etkinliklerimiz oluyor hepsi de gençlik merkezi üyelerimize özel ücretsiz etkinlikler. Tüm gençlerimizi yapılan etkinliklere davet ediyoruz” açıklamalarını yaptı.