USD 32,57
EUR 35,00
ALTIN 2.431,05
BIST100 9.772
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Serdivan’da caddeler bahara hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarya’yı çiçeklendirmeye devam ediyor. Şehrin çiçeklendirilmesine oldukça önem veren Büyükşehir Belediyesi Serdivan'ın caddelerini onlarca tür çiçek çeşidiyle donattı.

Serdivan’da caddeler bahara hazırlanıyor
15 Şubat 2022 | 12:00
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / AYŞENUR TUNÇTUĞ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında bahar hazırlıklarına başladı. Park ve Bahçeler Dairesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında şehrin yolları, adeta bir çiçek bahçesine dönüşüyor.

Her sokak ve caddede belediye işçileri verimli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin gri havasından kurtulmak üzere dikilen çiçekler bahara hazırlandı.

Serdivan bahara hazırlanıyor

Kenti bahara hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, dikim işlemi bittiğinde vatandaşlara güzel bir manzara sunacak. Serdivan’da devam eden çalışmalar Adapazarı ve Erenler gibi merkez ilçelerde, yoğun şekilde kullanılan ana arterlerde sürdürülecek.

Dikim başladı

Günün erken saatlerinde mesaiye başlayan ekipler, en çok kullanılan güzergahlarda, yolların refüj bölümlerine çiçek dikimi yapıyor.

Ekipler bahar hazırlıkları kapsamında Serdivan 2. Cadde üzerinde orta refüje onlarca tür çiçek dikerek çalışmalarını yürütüyor

Ana caddeler çiçekleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Abdullah Yosun “Şehrin genelinde çalışmalar devam ediyor. Renklendirilebilecek tüm alanlara çiçeklendirme yapılmaya devam edilecek” ifadelerinde bulundu.