Serdivan Belediyesi’nden Karla Mücadelede Gece Mesaisi: Ekipler 24 Saat Sahada
Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri, ilçede etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı gece boyunca aralıksız çalışarak yolları açık tutmaya devam etti. Ana arterler, cadde ve sokaklarda yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ulaşımın aksamaması sağlanırken, özellikle sağlık kuruluşları ve kırsal mahalle yollarına öncelik verildi.
Ekipler Gece Boyunca Sahadaydı
Serdivan Belediyesi, ilçede etkisini artıran kar yağışına karşı 24 saat esasına göre çalışma yürütüyor. Önceden hazırlıklarını tamamlayan belediye ekipleri, gece boyunca kesintisiz mesai yaparak kar küreme ve tuzlama işlemlerini gerçekleştirdi. Özellikle yoğun kullanılan ana arterler, sağlık kuruluşlarına giden yollar ve kırsal mahalle yollarında yoğun bir çalışma yürütülerek, ulaşımda aksama yaşanmaması sağlandı.
Başkan Osman Çelik’ten Açıklama: “Ekiplerimiz Sahada, Vatandaşlarımız Müsterih Olsun”
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek şu açıklamalarda bulundu:
"Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarının aksamaması için ekiplerimiz 24 saat sahada. Özellikle ana yollar, sağlık kuruluşları güzergahları ve kırsal mahallelerde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Kar yağışının etkili olduğu tüm noktalarda ulaşımı güvenli hale getirmek için ekiplerimiz hazır bekliyor."
Başkan Çelik, olası olumsuz durumlarda Serdivan Belediyesi çağrı merkezinden destek alınabileceğini belirterek, sürücülere kış lastiği ve zincir kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.
Serdivan’da Karla Mücadele Kesintisiz Devam Edecek
Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki günlerde de kar yağışının etkisini sürdürmesi ihtimaline karşı teyakkuzda olacaklarını belirtti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve ulaşımın güvenli şekilde devam etmesi için ekiplerin sahada çalışmalarını sürdüreceği açıklandı.