USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şentop Ada Hayat Projesi Hakkında Bilgi Aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, basın mensupları ile gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'dan Ada Hayat projesi hakkında bilgi aldı.

Şentop Ada Hayat Projesi Hakkında Bilgi Aldı
20 Ocak 2023 | 18:44
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

Nadir Latif İslam'ın cenazesi için bugün Sakarya'ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop şehirdeki programları kapsamında Sakaryalı gazetecilerle bir araya geldi. Burada basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenleyen Şentop, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Programın sonunda Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Meclis Başkanı Şentop'a Ada Hayat projesi hakkında bilgi verdi. Projeyi anlatan Başkan Işıksu, tepeden Ada Hayat proje alanında nerede ne olacağını ifade ederken, projenin merkezinde ise Adapazarı'nın kurucusu kabul ettikleri Orhan Gazi'nin adına yaptırılan Orhan Caminin olduğunu söyledi.

Projeyi Işıksu'dan dinleyen Meclis Başkanı Mustafa Şentop, çalışmalarından ötürü Işıksu'yu tebrik etti.

Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekimi esnasında da foto muhabirlerine takılan Şentop, "Arkamıza bu projenin yıkımını da alın. Bu çok önemli bir fotoğraf" dedi

İŞTE O ANLAR