USD 32,33
EUR 35,07
ALTIN 2.298,09
BIST100 8.981
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şenliklerde dikkat çeken görüntüler

33’üncüsü düzenlenen Acelle Yaylası Kadırga Şenliklerinin son gününde samimi görüntüler ortaya çıktı. Vali ve Belediye Başkanlarının birlikte horon teptiği, renkli görüntülerin oluştuğu şenlik esnasında 65 yaşındaki Havva teyzenin samimi diyaloğu beğeni kazandı.

Şenliklerde dikkat çeken görüntüler - Sayfa 1

Türkiye’nin en büyük yayla şenliklerinden bir tanesi olarak kabul edilen Akyazı Acelle Yayla Şenlikleri’nin 33’üncüsü üç gün boyunca büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Şenliklerde dikkat çeken görüntüler - Sayfa 2

Binlerce vatandaşın katıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe; Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve protokol üyeleri katıldı.

Şenliklerde dikkat çeken görüntüler - Sayfa 3

Çeşitli etkinliklerle 3 gün boyunca devam eden şenliğin son gününde Vali Çetin Oktay Kaldırım, Ekrem Yüce, Bilal Soykan ve protokol üyeleri vatandaşlar ile birlikte horon oynadı.

Şenliklerde dikkat çeken görüntüler - Sayfa 4

Daha sonrasında ise 65 yaşındaki Havva Bir isimli kadının Vali Kaldırım’a sarılarak belediye başkanlarını da ‘Başkanım gel gel, gelin yanıma uşaklarım’ diyerek çağırdığı samimi anlar dikkatlerden kaçmadı.