USD 32,21
EUR 34,86
ALTIN 2.444,47
BIST100 10.219
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şen Kardeşler Olayı Nedir? Şen Kardeşler Cinayeti çözüldü mü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen 'Şen kardeşler cinayeti' merak ediliyor. Şen kardeşler cinayeti olayı nedir? İşte detaylar...

Şen Kardeşler Olayı Nedir? Şen Kardeşler Cinayeti çözüldü mü?
15 Ekim 2021 | 00:27
Son Güncelleme:

ŞEN KARDEŞLER CİNAYETİ OLAYI NEDİR?

Hatay – Antakya'ya bağlı Alaattin Mahallesi 8 Ekim 2020'de vahşi bir cinayetle sarsıldı. Hüseyin Şen ve Mehmet Şen kardeşler, kesici aletlerle işkence gördükten sonra hayatını kaybetti. Hem babası hem de amcasını kaybeden Ganime Çırçır, evdeki bakıcı Emel Cengiz'den şüpheleniyor.

Vahşi cinayete hırsızlık süsü verilmek istendiğini belirten Ganime Çırçır, bu nedenle evden dört telefonun çalındığını söyledi. Acılı evladı şüphelendiren ise yeni ve maddi değeri olmasına rağmen beşinci telefonun çalınmaması oldu. Çırçır, "Beşinci telefon yeniydi ama teknik bir sorundan dolayı çalışmıyordu. Hırsızın bunu bildiğini düşünüyorum. O telefonu çalmaması için hiçbir sebep yoktu" diye konuştu.

Olay yerine ait görüntülerin korkunç olduğunu ifade eden Çırçır, bakıcı Emel Cengiz'in olayın ardından temizlik yaptığını belirtti. Kan gölüne dönen evde hiçbir ayak izinin olmamasına da şüpheyle yaklaşan Çırçır, "Olay anında hiçbir şey duymamış. Hiçbir şey duymadığı evde parmak kopmuş, kafatasları kırılmış, birçok yer kesilmiş. Bunları duymaması imkansız. Duymasa bile kalkıp yardım isterdi" sözlerini kullandı.

Acılı evladın bir diğer iddiası da aile içinden Ayhan Şen, Seyhan Şen ve Mehmet Şen'le ilgiliydi. Ganime Çırçır, "Bu kişilerin amcam Mehmet Şen'le bir sorunu vardı. Bu sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama cenazenin ardından evde mevlit okunurken Ayhan Şen'in 'gebermesi gereken Mehmet Şen'di, Hüseyin Amca'ya yazık oldu' dediğini duydum" dedi.

BAKICI EMEL OLAY YERİNİ ANLATTI