USD 32,42
EUR 35,21
ALTIN 2.325,69
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şeker: Erenler birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i misafir eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “İlçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imizi daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Şeker: Erenler birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor - Sayfa 1

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları kapsamında Sakarya’ya ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i belediyede misafir etti. Belediyeye gerçekleşen ziyaretin ardından program kapsamında dernek, esnaf ve aile ziyaretleri gerçekleşti.

Şeker: Erenler birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor - Sayfa 2

ZİYARETLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in belediyeye ziyareti ile başlayan program devamında meclis üyeleriyle gerçekleşen toplantı ile devam etti. Toplantının ardından program Erenler Muhtarlar Derneği, Sakarya Caddesinde esnaf ziyaretleri, SESOB ziyareti ve hane ziyaretleri ile sürdü. Program AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen istişare toplantısı ile tamamlandı.

Şeker: Erenler birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor - Sayfa 3

EMİN ADIMLAR İLE DEVAM

Programlarda konuşan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, “Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen programlar kapsamında Erenler’imizde Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker ile ilçemizi geziyoruz. 2023’e giden yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah emin adımlar ile 2023’e hazırlanıyoruz. İl teşkilatımızla, büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle, ilçe teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Şeker: Erenler birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor - Sayfa 4

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Sayın Milletvekilimiz İlyas Şeker’e öncelikle ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Erenler’imizin dört bir yanında çalışmalarımız sürüyor. İlçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imizi daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde de Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Erenler’imizde ve Sakarya’mızda en yüksek desteği vereceğiz” dedi.