USD 32,58
EUR 34,99
ALTIN 2.456,67
BIST100 9.754
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şehrine ve ülkesine sevdalı arkadaşlarınızla ilkeli bir yayın yapacağınızı düşünüyorum

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Grup Anadolu Medya’ya yayın hayatında başarılar dilerken, grubun ilkeli bir yayın hayatı yapacağına inandığını söyledi.

15 Nisan 2021 | 12:36
Son Güncelleme:

Ziyaret

Grup Anadolu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Gürkan Kılıç, Halit Baki ve Süleyman Uzunoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yönetim kurulu üyelerimiz medya grubumuzun faaliyetleri ile ilgili Başkan Kaya’ya açıklamalarda bulundular.

İlkeli yayın

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise yeni yayın hayatına başlayan Grup Anadolu Medya’ya yayın hayatında başlarılar dilerken, “Görüyoruz ki Sakarya’mıza şehrine sevdalı, ülkesine sevdalı, ülkesinde güzel işler olmasını düşünen iş adamı arkadaşlarımızla beraber kurduğunuz ilkeli bir yayın hayatı yapacağınızı düşünüyoruz. İnşallah bizde Geyve bölgesi olarak, Geyve Belediyesi olarak ilçemize yapılan tüm faaliyetlerde sizinle beraber ortak çalışmalar yaparak ilçemizdeki güzel faaliyetleri hem ilimizde, hem de ülkemize duyurulmasını sağlayacağınızı biliyoruz.” dedi.