Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz’dan Hijyen Denetimi
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, zabıta ekipleriyle birlikte gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere hijyen denetimi gerçekleştirdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan ayında hijyen denetimlerini sıkılaştırarak, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sahaya indi. Gazikent bölgesinde yapılan denetimlerde gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler kontrol edildi.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, işletme sahiplerine hijyen kuralları hakkında bilgilendirme yaparken, vatandaşların şikâyetlerini de dinledi.
Denetimlerde, ürünlerin son kullanım tarihleri, saklama koşulları, çalışanların hijyen durumu ve işletmelerin genel temizliği kontrol edildi. Denetimler sırasında herhangi bir ciddi ihlale rastlanmadığını belirten
Başkan Yılmaz, "Zabıta ekiplerimizin aralıksız sürdürdüğü denetimlere bugün ben de eşlik ettim. Çok şükür işletmelerimizde sıkıntılara rast gelmedik. Ancak bu olmayacağı anlamına da gelmediği için ekiplerimiz ara vermeden denetimlerini sürdürecek" dedi.