USD 32,33
EUR 35,13
ALTIN 2.303,58
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ŞEHİT EREN BÜLBÜL İÇİN PAYLAŞIM YAPAN DİKBAYIR, PKK’YA TEK LAF EDEMEDİ!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında beş yıl önce bugün, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Dikbayır, terör örgütü PKK’ya yönelik tek bir kelimeye dahi paylaşımında yer vermezken, ‘İyi ki varsın, bu ülkenin yiğit evladı! Saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhun şad olsun” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT EREN BÜLBÜL İÇİN PAYLAŞIM YAPAN DİKBAYIR, PKK’YA TEK LAF EDEMEDİ!
11 Ağustos 2022 | 11:44
Son Güncelleme:
HABERFOKUS

Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında Terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit edilmiş, saldırıyı gerçekleştiren grupta yer aldıkları belirlen terör örgütü mensupları düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getirilmişti.

Sosyal medya hesabından Eren Bülbül için paylaşım yapan İYİ Parti Milletvekili Dikbayır, terör örgütü PKK’ya tek bir kelime etmeden rahmet diledi.

TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞMUŞTU

Küçük yaşta hain terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün sosyal medyadaki son fotoğrafları ve paylaşımları tüm Türkiye'nin hafızasında yer etti.

Milyonların ardından gözyaşı döktüğü Eren’in “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” paylaşımı, gönüllerde derin bir iz bıraktı.