Şehit Astsubay Başçavuş Akın Karakuş, Sakarya'da Toprağa Verildi
Şehit düşen Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş (39), memleketi Sakarya'nın Serdivan ilçesinde ebediyete uğurlandı. Şehidin naaşı, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı üzerinden Sakarya'ya getirildi. Serdivan Yazlık Akşemseddin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. Şehit Karakuş, Serdivan Şehitliği'nde defnedildi.
Gözyaşları Arasında Veda
Merzifon'da görev yapan ve 18 yıllık askeri personel olan Şehit Astsubay Başçavuş Akın Karakuş'un naaşı, Serdivan ilçesi Vatan Mahallesi'ndeki baba ocağı çevresi Türk bayraklarıyla donatılmış bir ortamda karşılandı. Şehadet haberini Gümüşhane'de bulunan anne ve babasının aldığı öğrenilen Karakuş, evli ve 7 ile 11 yaşlarında iki çocuk babasıydı.
Serdivan Yazlık Akşemseddin Camii'nde kılınan cenaze namazına şehidin eşi Sinem Karakuş, babası Mürsel Karakuş ve diğer yakınlarının yanı sıra;
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Milletvekilleri ve il protokolü katıldı.
Kılınan namazın ardından Şehit Akın Karakuş'un naaşı, tekbirler eşliğinde Serdivan Şehitliği'ne taşınarak dualarla toprağa verildi.