USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şehirden Ramazan Bayramı Mesajları

Şehir protokolü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Şehirden Ramazan Bayramı Mesajları
13 Mayıs 2021 | 16:41
Son Güncelleme:

İşte o mesajlar:

AK Parti Genel Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz: “Hüzn-ü keder def ola Dilde hicap ref ola Cümle günah af ola Bayram o bayram ola. Yeryüzüne sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin #RamazanBayramı'nı tebrik ediyorum.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek: “Bu bayram bir araya gelemesek de bizleri birbirimize gönülden yaklaştıran Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu: “Aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramımızı tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık, esenlik ve hayırlar getirmesini, Kudüs'ün kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül: “Salgın nedeniyle bu bayram da kucaklaşamıyoruz ama gönüller bir... Rabbim; Hidayet versin. Birlik, dirlik ve sağlık içerisinde nice bayramlarımız olsun.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: “Buruk bir Ramazan ayını geride bıraktık. Devletimiz ve milletimiz ile el ele birçok fedakarlıkla bu badireyi atlatmak için mücadele ediyoruz. İnşallah bugünleri atlatacak, sevdiklerimizle birlikte nice Ramazanlara ve bayramlara kavuşacağız. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık: “Ramazan’ın bereketiyle nasiplendirip bizi bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Zor günleri güzel günlerin kıymetini bilmek için bir vesile olarak gördüğümüz, sabrettiğimiz ve birbirimize sarıldığımız müddetçe bir sabah ‘kardan aydınlık’ yine gelecektir.”

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu: “Bayramlarımızın bayram, uzakların yakın olacağı, sevdiklerimize kavuşup, yine aynı coşkuyu paylaşacağımız nice güzel bayramlar bizi bekler. Fedakârlıklarımızın ve gayretlerimizin karşılığını alarak sağlıklı günlerde buluşmak duâsıyla Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun.”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar: “Bugün evlerimizdeyiz! Fakat; büyüklerin ellerinden öpüp hayır dualarını aldığımız, küçüklerin en güzel kıyafetlerini giyip harçlıklarını almak için dört gözle bekledikleri, bir arada sohbet edeceğimiz nice bayramları yine birlikte kutlayacağız. İyi Bayramlar!”

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç: “On bir ayın Sultanı Ramazan ayının ardından Bayrama ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Ramazan Bayramı'nın aziz milletimizin ve gönül coğrafyamızın birlik beraberliğini daha da güçlendirmeye vesile olmasını temenni eder; tüm İslam alemine iyi bayramlar dilerim.”

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu: “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder; ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayır, bereket, huzur ve barış getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan: “Bayram sevgidir, muhabbettir, kardeşliktir. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz #RamazanBayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve dünyaya sağlık, hayır ve esenlik getirmesini dilerim. Eskisi gibi sağlıklı günlerde birbirimize sarılıp bayramlaşabileceğimiz nice bayramlar diliyorum.”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu: “Bu bayram belki birbirimizden uzağız ama, bizim gönüllerimizin mesafesi hep yakın. Hasretle kucaklaşacağımız güzel ve sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle Aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever: “Bir yandan Filistin'de yaşanan zulmün acısı, diğer yandan salgın dönemi vesilesiyle sevdiklerimizden ayrı olmanın hüznünü derinden hissediyoruz. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine, sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Ziya Akar: “Ramazan Bayramı’nın aziz milletimiz ve İslam aleminin selameti için birlik ve beraberliğin tesis edilmesine, hak ve adaletten yana olan medeniyetimizin yeniden yeşerdiği yarınlara ve sevdiklerimizle kucaklaşacağımız sağlıklı günlere erişmemize vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, Sakaryalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam alemimin bayramını tebrik ediyorum.”