USD 32,52
EUR 34,94
ALTIN 2.433,81
BIST100 9.788
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şehir Merkezinin Çehresi Değişiyor

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu üyelerini misafir eden Başkan Mutlu Işıksu, “İstişare ve gayretle şehrin kalbi Adapazarı’mızı hep birlikte daha da güzelleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ada Hayat, şehrimize hayırlı olsun.” derken platform başkanı Hasan Demir, “Şehrimize yepyeni ve güçlü bir soluk kazandıracak olan Ada Hayat için heyecanlıyız. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şehir Merkezinin Çehresi Değişiyor - Sayfa 1

Başkan Işıksu’ya Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Platform üyelerine yakın ilgi ve nezaketleri için teşekkür eden Başkan Işıksu, gelen sorular üzerine Ada Hayat Projesi ile ilgili de düşüncelerini paylaştı. Platform Başkanı Hasan Demir ise Ada Hayat Projesi’nin heyecan verici olduğunu vurguladı ve gelinen noktadan son derece memnun olduklarını dile getirerek Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti.

 

Şehir Merkezinin Çehresi Değişiyor - Sayfa 3

Şehir Merkezinin Çehresi Değişiyor

Projenin şehrin tam merkezinin çehresini değiştireceğini söyleyen Demir, “Tüm üyelerimizle birlikte düşüncemiz şudur ki Ada Hayat ile birlikte şehrimizin merkezinde canlılık çok daha fazla artacak, ticaret artacak ve kentsel dönüşümde bambaşka bir seviyeyi konuşuyor olacağız. Şehrimize yepyeni ve güçlü bir soluk kazandıracak olan Ada Hayat için heyecanlıyız. Şehrimizin firması olan Dünyalar’ın da proje yüklenicisi olması bizleri ayrıca memnun etti. Mutlu Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.