USD 32,38
EUR 35,19
ALTIN 2.325,14
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sehernaz Bülbül son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın tanınmış iş insanlarından Mehmet Bülbül, Şükrü Bülbül, Fikret Bülbül'ün vefat eden anneleri Sehernaz Bülbül, son yolculuğuna uğurlandı.

Sehernaz Bülbül son yolculuğuna uğurlandı
22 Haziran 2022 | 16:22
Son Güncelleme:

Sakarya Güneşler Mahallesi’nin tanınmış ailelerinden; aslen Vanlı olan Bülbüller Tarım ve Hayvancılık sahibi Mustafa Bülbül’ün eşi, Bülbüller Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet bülbül, Citroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül ile İşadamı Mahmut, Şükrü ve Zikri, annesi Sehernaz Bülbül; tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Sehernaz Bülbül’ün cenazesi Güneşler Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının arından Güneşler Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Çok sayıda katılımın sağlandığı cenaze töreninde; Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Güneşler Eski Belediye Başkanı Necdet Tömekçe, Sakarya Besiciler Esnaf Odası Başkanı Halit Karaduman ve ailenin yakınları yer aldı. Bülbül ailesi taziyeleri kabul ederek, acı günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.