USD 32,55
EUR 34,89
ALTIN 2.430,71
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SAÜ'lü Dekan o istasyona serzenişte bulundu

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, son zamanlarda artan benzin istasyonlarıyla ilgili bir şikayeti gündeme getirdi. Adıgüzel, istasyonun verdiği lastik basınç ve su pompası hizmetlerinin arızalı olduğunu belirterek kurum imajının çok kötü olduğunu söyledi.

SAÜ'lü Dekan o istasyona serzenişte bulundu
13 Mayıs 2022 | 10:48
Son Güncelleme:

SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, özel bir akaryakıt istasyonundaki genel sorunları sosyal medya hesabından gündeme taşıdı.

ŞİKAYETVAR DUYURDU

Benzin istasyonlarıyla ilgili son zamanlar içerisinde gözle görülür bir şikayet artışı var. Çözüm platformu Şikayetvar'ın açıkladığı verilere göre en çok şikayet edilen konular arasında benzin istasyonlarının olduğu belirtildi.

Akaryakıta yapılan zamlar, akaryakıt istasyonlarıyla ilgili şikayetleri de beraberinde getirdi. Tüketicilerin bir referans kaynağı olarak başvurduğu ve satın alma kararıyla ilgili araştırma yaptığı Şikayetvar verilerine göre, geçen yılın Ocak ve Şubat aylarıyla bu yılın aynı dönemi karşılaştırıldığında benzin istasyonuyla ilgili şikayetler yüzde 117 artış gösterdi. Gelen şikayetlerin yüzde 20’sinin Şikayetvar’da çözüme kavuştuğu bildirildi.

BENZİN İSTASYONLARI ŞİKAYET ALTINDA

Çözüm platformu Şikayetvar, son dönemde gelen zamlar nedeniyle herkesin gündeminde olan akaryakıt istasyonlarını mercek altına aldı. 2021’in Ocak ve Şubat verileriyle 2022’nin aynı dönemini karşılaştıran platform, bu sektörde şikayetlerin yüzde 117 arttığını bildirdi.

SAÜ'LÜ DEKAN: MAKİNELER HEP BOZUK

Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, araç sahiplerinin akaryakıt istasyonlarında uzun yıllardır ücretsiz olarak faydalandığı lastik basınç ve su pompalarının kullanım dışı olduğunu belirterek şikayette bulundu. Benzin istasyonunun kurum imajının çok kötü olduğunu belirten Adıgüzel, araç sahiplerinin sadece akaryakıt almak için istasyonları kullanmadığını, istasyonun farklı sorunlarının olduğunu açıkladı.

Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Petrol Ofisi Admin, PO istasyonlarında Hava/Su makineleri hep bozuk. Araç sahipleri sadece mazot almak için istasyona gitmiyor. İmajınız çok kötü. Bunu yöneticilerinize lütfen iletin. Başkaca sorunlarınızı da isterseniz yazabilirim."