USD 32,22
EUR 35,08
ALTIN 2.525,80
BIST100 10.742
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SATSO'da bayramlaşma gerçekleşti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Oda Üyeleri ve Sakaryalı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

SATSO'da bayramlaşma gerçekleşti - Sayfa 1

Meltem SÜT / Gürkan Can KAYA

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun gerçekleşti.

SATSO'da bayramlaşma gerçekleşti - Sayfa 2

Bayramlaşma Programına AK Parti Sakarya Milletvekilleri Murat Kaya, Ali İnci, Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık,   CHP Milletvekili Ayça Taşkent, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İlçe Belediye Başkanları, Eski Türkiye Cumhuriyeti Hollanda Büyükelçisi ve Eski Milletvekili Şaban Dişli, Siyasi Partilerin İl/İlçe Genç ve Kadın Kolları Başkanları, İlimizin STK Başkanları ile Temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis - Meslek Komitesi – Komisyon - Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.