USD 32,54
EUR 34,88
ALTIN 2.489,65
BIST100 9.565
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SATSO Misafirlerini Ağırlamayı Sürdürüyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan konuklarını makamlarında ağırlamaya devam ediyorlar.

SATSO Misafirlerini Ağırlamayı Sürdürüyor - Sayfa 1

Bu doğrultuda; Eski Kültür ve Turizm Bakan Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa İsen ve geçmiş dönem Valilerinden Enver Salihoğlu, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Canlı, Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Söz Sakarya Gazetesi İmtiyaz Sahibi İslam Keleş, Genel Yayın Müdürü Sezai Matur, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kaya ve Oxijen TV Haber Müdürü Ahmet Bağ, Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği(SASADER) Başkanı Osman Gündüz Dolgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu, SATSO Üyesi İş İnsanları Sinan ve Samet Karabaş Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

SATSO Misafirlerini Ağırlamayı Sürdürüyor - Sayfa 2

Konuklar, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı’na yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek misafirperverlikleri için Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’a teşekkürlerini ilettiler.

SATSO Misafirlerini Ağırlamayı Sürdürüyor - Sayfa 3

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, “Biz SATSO olarak her anlamda üretimi artırmak için gayret ediyoruz. Bu sadece sanayi anlamında değil, tarımsal üretim, turizm üretim, ticari üretim ve özellikle son dönemde en önemli konumuz olan nitelikli insan üretimidir.

SATSO Misafirlerini Ağırlamayı Sürdürüyor - Sayfa 4

Üretimi artırmak hedefimiz doğrultusunda hizmet ederken bir şeyi de gözden kaçırmayalım: Sakarya iş dünyası olarak bu şehrin bugününü, geleceğini her şeyden ve herkesten daha fazla düşünmeliyiz. Bu memlekete yapılan her yatırım bizleri, yani hepimizi ilgilendiriyor, o yüzden şehrimizin geleceğine olumlu katkı sunacak yatırımların yanındayız. Çevreye, tarım arazilerimize zarar verecek hiçbir üretimi desteklemeyiz” dedi.