USD 32,33
EUR 35,07
ALTIN 2.285,82
BIST100 8.976
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SATSO Heyeti’nden TOBB’a ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.

SATSO Heyeti’nden TOBB’a ziyaret - Sayfa 1

Söz konusu ziyarete SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ile Gökhan Tiryaki, Meclis Başkan Yardımcıları Onur Kansu ile Murat Ekşi, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden; Ekrem Seçgin, Yılmaz Dünya, Semih Çokay, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ile Orhan Gazi Kılıçaslan iştirak ettiler.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret eden heyet seçimlerin ardından yeni dönem çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

SATSO Heyeti’nden TOBB’a ziyaret - Sayfa 2

Birlik ve Beraberlik Kültürü

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, SATSO Heyetine ve tüm Oda Camiasına yeni dönemin hayırlı olmasını diledi, başarı dileklerini iletti.

Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu SATSO’nun hem Sakarya iş dünyasının çatı örgütü olduğunu, hem de ülkenin önde gelen Oda/Borsaları arasında olduğuna dikkat çekti.

SATSO Heyeti’nden TOBB’a ziyaret - Sayfa 3

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehirde sahip olduğu kurumsal gücü, geliştirdiği birlik ve beraberlik kültüründen aldığını ve bu kültürün yayınlaşarak örnek olmasını temenni eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ayrıca, SATSO’nun her süreçte etkin faaliyetleri, ulusal nitelikli projeleri, pandemi dönemindeki sıkı çalışmaları, Akreditasyon denetimlerinde A Kalite sertifikası ile en çok puan alan 2. Oda olduğu ile ilgili çalışmalarından övgüyle söz etti.

Söz konusu ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “Yaklaşık bir yıldır Türkiye’nin en demokratik seçimlerinin geçtiği oda ve borsaların seçimlerine bir hazırlık vardı. Sakarya’da da aynı şekilde yoğun bir süreç geçti. Netice itibariyle demokratik bir seçim atmosferi sonrasında biz ve ekibimiz seçildik. Şimdi de artık hizmet için yola devam edeceğiz.

SATSO Heyeti’nden TOBB’a ziyaret - Sayfa 4

TOBB Başkanımıza her zaman destek olacağız

Bugün de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Önümüzdeki 4 yıl için planladığımız yol haritamız, devam eden çalışmalarımız ile ilgili istişarede bulunduk.” dedi

Başkan Altuğ ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun üreten ve çalışan iş dünyasına desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Rifat Başkanımız desteği ile her zaman Sakarya iş dünyasının yanında olmuştur. Mayıs ayında gerçekleştirilecek genel kurul neticesinde, kendisini tekrar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı olarak görmekten mutluluk duyacağız. Başkanımıza her zaman destek olacağız. Her zaman kendilerinin yanındayız.” ifadelerini kullandı.