USD 32,33
EUR 35,08
ALTIN 2.300,61
BIST100 9.042
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SASKİ'nin Altyapı ve Enerji Yatırımları TÜYAP’ta Dikkat Çekti

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ marifetiyle yürüttüğü altyapı ve enerji yatırımlarını MBB tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansta katılımcılara anlattı. Konferansa farklı illerden su idarelerinin bürokratları da konuşmacı olarak katıldı.

SASKİ'nin Altyapı ve Enerji Yatırımları TÜYAP’ta Dikkat Çekti - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve birçok ilin su idarelerinin bürokratlarının da katılım sağladığı konferansta Sakarya için hayata geçirilen dev altyapı ve enerji yatırımlarından bahsetti.

SASKİ'nin Altyapı ve Enerji Yatırımları TÜYAP’ta Dikkat Çekti - Sayfa 2

Konferansta Marmara Bölgesi’nde yer alan illerin su ve kanalizasyon idarecileri konuşmacı olarak yer alırken aynı zamanda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Gürsel Erul’da konferansa katıldı.

SASKİ'nin Altyapı ve Enerji Yatırımları TÜYAP’ta Dikkat Çekti - Sayfa 3

Şehirlerin altyapı ve enerji alanında yaptığı yatırımlar, karşılaştıkları sorunlar konuşulurken SASKİ, hayata geçirdiği projelerle bugünün ve geleceğin sorununu çözüme kavuşturan anlayışla yürüttüğü projeler sayesinde katılımcıların ilgi odağı oldu.

SASKİ'nin Altyapı ve Enerji Yatırımları TÜYAP’ta Dikkat Çekti - Sayfa 4

. Darıçayırı Barajı, Karaman GES Projesi, Su kayıplarının önlenmesi için alınan önlemler, Kaynarca Atık Su Arıtma Tesisi, şehir genelinde hizmet veren içme suyu ve atık su tesisleri ile yürütülen doğru su ve enerji politikaları gibi çalışmalar konferansın önemli konuları arasında yer aldı.