USD 32,20
EUR 35,00
ALTIN 2.501,37
BIST100 10.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sapık kantinci Turan Duman’ın yaptıkları şaşkına çevirdi!

İzmir'de 15 kız öğrenciyi istismar ettiği iddiası ile tutuklanan 44 yaşındaki sapık kantinci Turan Duman'ın yeni vukuatları gün yüzüne çıktı. Abisiyle beraber yedi senedir Ülkü Ortaokulu'nun kantinini işleten Duman'ın yaptıkları şaşkına çevirdi.

Sapık kantinci Turan Duman’ın yaptıkları şaşkına çevirdi!
13 Ocak 2022 | 18:28
Son Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki Ülkü Ortaokulu'nda 44 yaşındaki kantinci Turan Duman iddiaya göre, yedinci ve sekizinci sınıfa giden kız öğrencileri pek çok kez taciz etti.

MÜDÜR DURUMU EMNİYETE BİLDİRDİ

Dehşet veren olayı yaşayan talihsiz öğrencilerden ikisi, durumu okul müdürü Ali Gür'e anlattı. Ali Gür de kantinciden gelebilecek olası bir tepkiye karşı öğrencileri kendi odasında korumaya alarak durumu polise bildirdi.

KORKUP KAÇTI

Bu olayı öğrenen 8. sınıf erkek öğrencileri kantini basarak Turan'a tepki gösterdi. Tepkilerden korkan Turan da polisler okula gelmeden kaçtı. Polis ekipleri kaçan Turan Duman'ı bir süre sonra yakalamayı başardı. Turan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Velilerin iddia ettiği gibi çocukların izolasyon odasına kapatılmadığı öğrenilirken, elinden telefon alındığı öne sürülen Ö.'nün de cep telefonunun bulunmadığı belirtildi.

Okuldaki tüm öğretmenlerin büyük bir soğukkanlılıkla öğrencileri dinleyerek okul müdürü Ali Gür aracılığıyla durumun kısa sürede güvenlik güçlerine ihbar edildiği anlaşıldı.

ÖĞRETMENLER BAŞKA OKULLARA ALINDI

Veliler tarafından şikayet edilen öğretmenlerin tayinleri güvenlik gerekçesiyle başka okullara alındı.

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR

Öğretmenlerin bu durumdan dolayı mağdur oldukları öğrenildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tacize uğrayan öğrencilere psikolojik destek vermeye devam ediyor.

BAŞKA VUKUATLARI ORTAYA ÇIKTI

Ülkü Ortaokulu'nda ağabeyi ile birlikte 7 yıldır kantini işleten 44 yaşındaki Turan Duman'ın başka vukuatları daha ortaya çıktı.

YASAK OLMASINA RAĞMEN SATMIŞ…

Turan Duman'ın kantin yönetmeliğine ve yasak olmasına rağmen ortaokul öğrencilerine kendi hazırladığı çiğ köfteyi sattığı öğrenildi. Turan'ı ayrıca son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin sattığı, bunun öğrenciler tarafından fark edilerek okul yönetimine bildirildiği ve bu nedenle uyarı aldığı belirtildi. Turan Duman'ın yazın okullar tatilken Çeşme'de midyecilik yaptığı, kışın yine kantin işine döndüğü öğrenildi.

ÖĞRETMENLERE DE SAMİMİ DAVRANMIŞ…

Okuldaki öğretmenlerin gereğinden fazla samimi davrandığı için Turan Duman ile aralarına mesafe koyduğu, mecbur kalmadıkça kantinden alışveriş yapmadıkları belirtildi.