USD 32,35
EUR 34,86
ALTIN 2.385,02
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sapanca’da Kursiyerler Emeklerini Sergilediler

Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2022-2023 yılsonu sergisinde kursiyerler yapmış olduğu eserleri sergiledi.

Sapanca’da Kursiyerler Emeklerini Sergilediler - Sayfa 1

Sergiye Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Gökkaya, Sapanca Müftüsü Yavuz Koçak,  Milli eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, siyasi parti ve STK temsilcileri, Sapanca Halkeğitim Müdürü Selahattin Çağır, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Sapanca’da Kursiyerler Emeklerini Sergilediler - Sayfa 2

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “2022-2023 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açmış olduğumuz kurslardan kursiyerimiz yararlandı. Açılan kurslarda kursiyerlerimiz eğitimin yanında sosyalleşme imkânı buldu birinden değerli el emeklerini yıl sonu sergisinde halkımızın beğenisine sundular. Emeği geçen eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Sanatın her türüne sonuna kadar destekçiyiz. Biz yerel yönetimler olarak mekân, imkan gibi destekleri kursiyerlerimize imkanlar ölçüsünde vermeye çalışıyoruz. Yeter ki eğitime destek olsun. Yeter ki hanımefendiler, gençlerimiz, öğrencilerimiz, toplumumuzun her kesimi öğrenme gayreti içerisinde olsun. Kurslarımıza katılım sağlayan eğitimcilerimizin, kursiyerlerimizin ellerine emeklerine sağlık, sergimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sapanca’da Kursiyerler Emeklerini Sergilediler - Sayfa 3

Sergiye katılan protokol üyeleri stantları tek tek gezdiler eserleri incelediler ve yapılan el emekleri hakkında bilgi aldılar.