USD 32,36
EUR 34,96
ALTIN 2.325,19
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sapanca'da korkutan kaza kameralarda

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.

Sapanca'da korkutan kaza kameralarda
06 Haziran 2022 | 15:07
Son Güncelleme:

Kaza, sabah saatlerinde Göl Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde ilerlemekte olan B.A. (44) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelmekte olan H.E. (42) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile büyük çapta hasarın oluştuğu araçlar savruldu. Kazada B.A. yaralandı.

Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü Sapanca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza neticesinde yolda kısa süreliğine trafik yoğunluğu oluştu. Araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan, kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kontrolden çıkan otomobilin karşı istikametten gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştığı ve sonrasında araçların savrulduğu anlar yer aldı.