USD 32,54
EUR 34,90
ALTIN 2.439,78
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sapanca'da festivale yoğun ilgi

Sapanca Belediyesi Festival ve Fuar Alanı'nda gerçekleşen 4. El Sanatları Festivalinin 3’üncü günü olağan üstü sayıdaki katılımla devam ediyor.

Sapanca'da festivale yoğun ilgi - Sayfa 1

Sapanca Belediyesi Festival ve Fuar Alanı'nda gerçekleşen 4. El Sanatları Festivalinin 3’üncü günü olağan üstü sayıdaki katılımla devam ediyor.

Sapanca'da festivale yoğun ilgi - Sayfa 2

Festivalin 3’üncü gününde AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Eşi, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, AK Parti MKYK Asil Üyesi Dora Kübra Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, Belediye, Meclis Üyeleri, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetim Yrd ve Yazar, Metin Yüksel, Sabah Gazetesi Yazarlarından Hakan Uç ve  muhtarlar stantları gezerek alışveriş yaptılar, stant sahiplerine hayırlı bol kazançlar dilediler.

Sapanca'da festivale yoğun ilgi - Sayfa 3

Sapanca Festival ve Fuar Alanına Binlerce İnsan Akımı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Sapanca Belediyesi 4. El Sanatları Festivali, Festival ve Fuar Alanında 3 günü geride bıraktık. Gelen ziyaretçi akını elbette bizleri memnun ediyor.  

Sapanca'da festivale yoğun ilgi - Sayfa 4

Son gününde her günden daha fazla katılımla misafirlerimizi festivale davet ediyoruz. Birbirinden kıymetli el emeklerini yerinde görme ve alma imkânı buluyoruz.  Bu festivalde pandemide hanımlarımızın, boş durmayıp üretmiş olduklarını görüyoruz. Ne güzel ki ürettiklerini satarak aile içi ekonomilerine destek oluyorlar.