USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,60
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sapanca’da Engelsiz Kafe hayata geçiyor

Sapanca Belediyesi tarafından Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin talepleriyle Kuvay-i Milliye Parkı’nda Engelsiz Kafe Projesini hayata geçiriyor.

Sapanca’da Engelsiz Kafe hayata geçiyor
17 Mayıs 2022 | 12:41
Son Güncelleme:

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Sapanca’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer tüm alanlarda engelsiz bir ilçe olarak anılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Hayatı paylaşmaya hiçbir engelimiz olmadığını görmeleri bizi ayrıca mutlu ediyor. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu da asla aklımızdan çıkarmıyoruz. Engellilerimizi bir araya getirecek ve sosyal paylaşımlarını artıracak şekilde Kuvayi Milliye Parkı yanında Engelsiz Kafemizin inşaatına başlıyoruz. Engellilerimiz kendilerini ifade edebilecekleri sosyal bir mekânda daha mutlu olacaklarına inanıyorum, herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ; “Allah'ın izniyle engelsiz kafemizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Mutlu ve gururluyum. Başkanımızdan talep ettik ve başkanımız bu ricamızı geri çevirmedi projeyi hayata geçirmek için adım attı. Başta Belediye Başkanımız Sayın Özcan Özen, olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kalıcı ve faydalı hizmetlerde buluşmak dileğindeyiz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.