USD 42,51
EUR 49,59
ALTIN 5.801,80
BIST100 11.007

Samsun’da Mezarlıkta Oturduğu Bankta Hayatını Kaybetti

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Şeyh Seyyid Kutbiddin Mezarlığı’nda 81 yaşındaki Hasan Bura, iftar yemeği aldıktan sonra oturduğu bankta fenalaşarak yaşamını yitirdi.

18 Mart 2025 | 22:15
Son Güncelleme:
Samsun’da Mezarlıkta Oturduğu Bankta Hayatını Kaybetti - Sayfa 1

Samsun’un İlkadım ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Şeyh Seyyid Kutbiddin Mezarlığı’nda meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre 81 yaşındaki Hasan Bura, mezarlık içerisinde bulunan Şeyh Seyyid Kutbiddin Cami ve Türbesi'nin hemen yanındaki aşevine iftar vakti yemek almaya gitti. 

Samsun’da Mezarlıkta Oturduğu Bankta Hayatını Kaybetti - Sayfa 2

Yemeğini aldıktan sonra mezarlık içerisinde bulunan bir bankta oturan Hasan Bura, kısa bir süre sonra fenalaşarak bankın üzerine yığıldı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. 

Samsun’da Mezarlıkta Oturduğu Bankta Hayatını Kaybetti - Sayfa 3

 Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Hasan Bura’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Üç gün önce kalp krizi nedeniyle bypass ameliyatı olduğu öğrenilen Hasan Bura’nın ölümü normal olarak değerlendirildi. Yaşlı adamın cansız bedeni, Kıranköy Mezarlığı Gasilhanesi’ne kaldırıldı.