USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SAMEM ve Cumhur Metal işbirliğiyle Soba Kampanyası

Sakarya Mesleki Eğitim Merkezi ve Cumhur Metal işbirliğiyle afet bölgelerine gönderilmek üzere soba üretiliyor. SAMEM gönüllü öğretmenleri ve Cumhur Metal bünyesinde gerçekleştirilen üretim süreci kapsamında sektör paydaşlarının da katkılarıyla hızlı bir üretim ile afet bölgesine yardımlar hazırlanıyor.

SAMEM ve Cumhur Metal işbirliğiyle Soba Kampanyası
21 Şubat 2023 | 12:08
Son Güncelleme:

Soba üretimi ile ilgili konuşan Cumhur Metal işletme sahibi Akif Adnan Dizer, afet bölgesinde bulunan arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının bilgilendirmeleri üzerine çıkardığımız ihtiyaç listesine istinaden yapabileceklerimizi belirledik. Yardım tırlarımız sonrasında özellikle soğuk günlerde önemi daha da artan ısınma sorununa karşı soba üretmeye karar verdik ve derhal üretime geçtik. SAMEM müdürümüz Durmuş Tokak hocamız proje fikrini getirince hemen gerçekleştirmeye karar verdik. SAMEM’de görev yapan gönüllü hocalarımız ile birlikte kurduğumuz işbirliğiyle süreçleri hızlandırdık ve sektör paydaşlarımızın da katkılarıyla hızlıca aksiyon aldık. dedi.

Sizi En İyi Biz Anlarız

#SiziEnİyiBizAnlarız etiketiyle yürütülen çalışma, Sakarya’nın deprem konusunda olan hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu. Şehrimizin hemen her noktasında yürütülen onlarca faaliyet, afet sonrası her alana hitap eder nitelikte. Şehrin genelinde yaraları sarmak için yürütülen faaliyetler hız kesmeden devam etmekte.

Konular: deprem, Sakarya