USD 32,50
EUR 34,59
ALTIN 2.475,36
BIST100 9.559
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya’ya 2 yeni körüklü otobüs

Kısa süre önce toplu taşıma filosunu 18 yeni otobüsle güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, 150 kişi taşıma kapasitesine sahip 2 yeni körüklü otobüsü de bünyesine dahil etti. Yüce, “BMC yeni nesil otobüslerimiz, hem çevreciliği ile hem engelli dostu anlayışıyla, konforuyla, ergonomik bakış açısıyla ulaşımda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz” dedi.

Sakarya’ya 2 yeni körüklü otobüs - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ulaşımı için toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa süre önce 18 yeni otobüsü araç parkuruna dahil eden Büyükşehir, şimdi de körüklü 2 yeni otobüs düzenlenen törenle hizmete başladı.

Sakarya’ya 2 yeni körüklü otobüs - Sayfa 2

Demokrasi Meydanı’na getirilen araçlar vatandaşlara tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ev sahipliği yaptığı programa AK Parti Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri, oda başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Sakarya’ya 2 yeni körüklü otobüs - Sayfa 3

Programda ilk sürüşü gerçekleştiren Başkan Yüce, BMC marka yeni nesli araçların 178 metre uzunluğa sahip, 150 kişi taşıma kapasitesi olduğunu söyledi. Yüce, toplu taşıma filosunu kısa süre önce 18 yeni araçla güçlendirdiklerini de hatırlatarak, “Bugün bünyemize dâhil ettiğimiz 2 körüklü otobüs ile birlikte bu sayıyı toplamda 112’ye çıkartıyoruz. BMC yeni nesil otobüslerimiz, hem çevreciliği ile hem engelli dostu anlayışıyla, konforuyla, ergonomik bakış açısıyla ulaşımda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz inşallah” dedi.

Sakarya’ya 2 yeni körüklü otobüs - Sayfa 4

Otobüslerin yanı sıra 1 greyder, 2 damperli kamyon ve 1 asfalt yama robotunu da araç filosuna kazandırdıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mız için gerek ulaşım gerek alt yapı - üst yapı çalışmalarımıza devam ederken sporcularımızı da unutmuyor, onlar için de 2 sporcu otobüsünü filomuza kazandırıyoruz. Şehrimizin; yol yapım ve onarımında hız kazanacağımız, ulaşımı konforlu hale getirerek güçlü bir toplu taşıma ağına sahip olacağımız yeni araçlar Sakarya’mıza hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.