USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryaspor'un cezası belli oldu!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Sakaryaspor taraftarlarına deplasman yasağı getirdi. 

Sakaryaspor'un cezası belli oldu!
22 Eylül 2022 | 20:47
Son Güncelleme:

Yeşil siyahlılar, Samsunspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Sakaryaspor hakkındaki kararını verdi.

Kurul, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı kulübe ihtar verilmesine, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün 221 B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "SAKARYASPOR A.Ş.'nin, 18.09. 2022 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 221 B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.