USD 32,37
EUR 34,96
ALTIN 2.325,36
BIST100 9.088
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryaspor'da imza şov!

Sakaryaspor yönetimi, teknik direktör Ercüment Coşkundere ve prensipte anlaşmaya varılan 11 futbolcudan 9’u ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda imza töreni düzenledi.

Sakaryaspor'da imza şov! - Sayfa 1

Sakaryaspor başkanlığına seçilen Cumhur Genç ve yönetimi, prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Ercüment Coşkundere ve 9 futbolcu için Sakarya Atatürk Stadyumunda toplu imza töreni düzenledi. Anlaşılan ancak askerde bulunan iki futbolcu ise askerlik sürecini tamamladıktan sonra yeşil-siyahlı takıma katılacak.

Sakaryaspor'da imza şov! - Sayfa 2

Sakaryaspor’un Tatangalar’ından bazılarının da bulunduğu imza töreninde sağlık kontrolünden geçen Onur Karakabak, Hurşit Taşçı, Oğuz Kocabal, Savaş Yılmaz, Serkan Odabaşıoğlu, İrfan Akgün, Ömer Bozan, Mehmet Özdıraz ve Onur Ramazan Toprak ile sözleşme imzalandı. Tören sonrasında ise taraftarlar meşaleler yakarak görsel şölen oluşturdu.

Sakaryaspor'da imza şov! - Sayfa 3

Burası Sakaryaspor kırgınlıklar burada çabuk unutulur
İmza töreninde konuşan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, “Yeni gelen futbolcu kardeşlerimiz buradalar sağlık kontrollerinden geçtiler sıkıntı yok. 2 oyuncu kardeşimiz ise askerde oldukları için ayın 15’inde gelerek imzalarını atacaklar. Birazdan arkadaşlarla ilgili toplu bir imza şöleni yapacağız. Ondan önce gerçekleşen kongreyle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.

Sakaryaspor'da imza şov! - Sayfa 4

Ne kadar birleştirici bir kongre yapmak isterken tekrar gene istediğimiz olmadı. Burası Sakaryaspor kırgınlıklar burada çabuk unutulur takım sahaya indiği zaman burada herkesin tek derdi Sakaryaspor oluyor. Bizim tek eksiğimiz şuanda takımın sahada olmaması ayın 12’sinde ilk kampı yapacağız. Rüstemler Tesisinde gireceğiz. Ondan sonra bir hafta buradayız ve bayram izni vereceğiz. Bayramdan sonra tekrar toplanıp tekrardan kamplara başlayacağız.” şeklinde konuştu.