Sakaryaspor–Bodrum FK Maçının Ardından Teknik Heyetlerden Açıklamalar
Trendyol 1. Lig’de Sakaryaspor’un sahasında Bodrum FK’ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından iki takımın teknik sorumluları değerlendirmelerde bulundu. Bodrum cephesi galibiyetten memnuniyet duyarken, Sakaryaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise kötü gidişattan çıkacaklarını söyledi.
Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Sakaryaspor’un sahasında Bodrum FK’ya 2-0 mağlup olduğu maçın ardından iki takımın teknik isimleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Sanki haftalardır birlikte oynuyormuş gibi çok iyi mücadele ettiler. Maça iyi başladık ve golü bulduk. İkinci yarıya Sakaryaspor hızlı başladı ancak yaptığımız hamleyle oyunu dengeledik. Golümüzü attık, birçok pozisyona girdik. Skor daha da farklı olabilirdi. Bizim için çok önemli bir maçtı, 6 haftadır kazanamıyorduk. İnşallah bunun devamı gelecek” dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade etti. İlk yarıdaki oyunu kabul edilemez olarak değerlendiren Kutlu, “Rakibimize çok fazla pozisyon verdik, oyun üstünlüğünü bıraktık ve çok kötü bir ilk yarı oynadık. İkinci yarıda yaptığımız müdahalelerle oyuna ortak olduk, kaçırdığımız goller vardı. Pozisyonları değerlendirebilsek skor farklı olabilirdi. Yine de tam istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık” diye konuştu.
Kutlu, takıma yeni oyuncuların katılacağını ve uyum sürecini kısa sürede atlatacaklarını belirterek, “Uzun zamandır kazanamıyoruz, camiamız zor bir süreçten geçiyor ancak buradan çıkacağız. Sorunlarımızı çözmek için hem transfer hem de antrenman planlaması yapacağız. Telaşa gerek yok, bu süreci atlatacağız” ifadelerini kullandı.
