USD 42,52
EUR 49,60
ALTIN 5.761,58
BIST100 10.919

Sakaryaspor’a Yeni Yatırımcı Adayı

Olağanüstü kongre öncesi Medicana Sağlık Grubu, Sakaryaspor’un hisselerini almak için temaslara başladı. Anlaşma sağlanırsa kulüp “Medicana Sakaryaspor” adını alacak ve yeni yönetimde yerel iş insanları olacak.

Sakaryaspor’a Yeni Yatırımcı Adayı
08 Ekim 2025 | 15:04
Son Güncelleme:

Sakaryaspor’da 12 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşlarından Medicana, kulübün paylarını devralmak için görüşmelere başladı. Kulübe yakın kaynaklar, sürecin ilerlediğini ve anlaşma tamamlanırsa kongrede “geçiş yönetimi” seçileceğini ifade etti. Hisse devri gerçekleşirse kulüp “Medicana Sakaryaspor” adıyla faaliyet gösterecek. Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, yeni yönetimde Sakarya kökenli iş insanlarının yer alacağını ve kulübe sürdürülebilir bir finansal yapı kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Medicana Sağlık Grubu, Türkiye genelinde 17 hastane, 11 tıp merkezi ve 500 poliklinikle faaliyet gösteriyor ve yıllık 10 milyondan fazla hastaya hizmet veriyor. Grup, sağlık sektöründeki yatırımlarını hem ulusal hem uluslararası ölçekte sürdürüyor.

*Reklam değildir