USD 32,34
EUR 34,79
ALTIN 2.389,50
BIST100 10.226
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e terfi eden Sakaryaspor, yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor.  Peki, Sakaryaspor Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı
06 Temmuz 2022 | 14:07
Son Güncelleme:

İki sezon önce TFF 2. Lig Play Off finalinde komşu Kocaelispor'a finalde mağlup olarak TFF 1. Lig'in kapısında dönen Sakaryaspor, Kırmızı Grup'ta yaşadığı şampiyonlukla 1. Lig'e terfi etti. Bir yandan çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, diğer yandan hazırlık müsabakalarıyla maç kondisyonunu diri tutuyor. Bu bağlamda Marmara temsilcisi, kardeş ülke Azerbaycan ekibi Nefçi Bakü ile kozlarını paylaşacak. Peki, Sakaryaspor Nefçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte merakla beklenen müsabakanın tarihleri...

SAKARYASPOR - NEFTÇİ BAKÜ MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Sakaryaspor Neftçi Bakü maçı, 6 Temmuz Çarşamba gübü saat 15:45'te oynanancak. Bu karşılaşma, Bolu'nun Gerede ilçesindeki bir otelin futbol sahasında gerçekleşecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışssız geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor ile Netçi Bakü arasındaki hazırlık karşılaşmasının şimdilik hangi kanalda yayınlanacağına dair bir duyuru yapılmadı.

SAKARYASPOR İLK 11 OYUNCULARI

Cihan Topaloğlu , Hurşit, Ümit Kurt, Çağlayan, Donkor, Okan Dernek, Hakan, Nalepa, Ozan Sol, Onur Toprak,Kasongo

NEFTÇİ BAKÜ İLK 11 OYUNCULARI

İvan Brkiç, Mamadu Mbodj, Solomon Kvirkveliye, Kenni Sayef, Voislav Stankoviç, Emin Mamudov, Qodysvey Donyo, Eddi İsrafilov, Azar Salahlı, Ataa Caber, Yusuf Laval

SAKARYASPOR'UN TRANSFERLERİ

TFF 1 Lig'e yükselerek kentte büyük coşkuya neden olan Sakaryaspor, yaz transfer sezonunda Odise Roshi, Isaac Donkor, İsmail erdoğan, Cihan Topaloğlu, Kobongo Kosongo, Michal Nalepa ve Hakan Yavuz gibi isimlerle anlaştı.

NEFTÇİ BAKÜ AVRUPA'DA

Azerbaycan Ligi'nde normal sezonu 2'inci sırada tamamlayan Neftçi Bakü, Avrupa Konferans Ligi'ne 2 Ön Eleme turundan katılım hakkı sağladı. Bu turda Güney Kıbrıs ekibi Aris Limassol ile karşılaşan siyah-beyazlılar, 21 Temmuz ve 28 Temmuz tarihlarinde iki maç oynayacak.

Konular: Sakaryaspor