USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryaspor – Kocaelispor finali olur mu? İşte Play-Off’taki diğer sonuçlar

Misli.com 2. Lig Play-Off ilk maçında Sakaryaspor’un deplasmanda Silahtaroğlu Van Spor FK’yı 2-0 yenmesinin ardından büyük oranda yarı final biletini aldı. Şimdi gözler, Sakaryaspor’un yarı finaldeki ve finaldeki muhtemel rakiplerine çevrildi.

Sakaryaspor – Kocaelispor finali olur mu? İşte Play-Off’taki diğer sonuçlar
12 Mayıs 2021 | 19:58
Son Güncelleme:

Kırşehir avantajı kaptı

Sakaryaspor’u arı finalin kapısın araladığı günde, Kırmızı grupta Sakaryaspor ile birlikte Play-Off’a kalan takımlardan Kırklarelispor ile Kırşehir Belediye Spor, Trakya temsilcisinin evinde karşılaştı. Mücadele deplasman takımının 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Eğer ikinci maç berabere biterse veya Kırklarelispor golü bir şekilde deplasmanda rakibine 2 farklı üstünlük sağlamazsa, Sakaryaspor’un yarı finaldeki rakibi Kırşehir Belediyespor olacak.

Beyaz grupta Kocaelispor ile Erzincan avantajlı

Beyaz gruptan Play-Off’a yükselen takımların mücadelelerinde Anagold 24Erzincanspor evinde Hekimoğlu Trabzon’u 2-0 yenerken, Ankara Demirspor ile Kocaelispor, Ankara’da 1-1 berabere kaldı. Erzincanspor avantajı yakalarken, Kocaelispor ise az da olsa avantajı elde etti.

Avantajlı skorlara göre yarı final eşleşmeleri

Eğer ilk maçlarda avantajı elde eden takımlar ikinci maçlarda da benzer sonuçlar alırsa, yarı finalde şu eşleşmeler olabilir:

Sakaryaspor – Kırşehir Belediyespor

Anagold 24Erzincanspor – Kocaelispor(Ankara Demirspor)

Sakaryaspor – Kocaelispor finali olur mu?

Play-off’a kalan takımlar belli olduktan sonra özellikle Sakarya ve Kocaeli’deki bir çok sporsever aynı soruyu sormuştu: Sakaryaspor – Kocaelispor finali olur mu? Çeyrek final eşleşmelerinde alınan ilk sonuçlara göre bu halen muhtemel gözüken eşleşmelerden biri olarak dikkat çekiyor.

İkinci maçlar 16 Mayıs’ta

Misli.com 2. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçları 16 Mayıs Pazar günü saat 16.00 ve 20.00’da başlayacak ve yarı finale yükselecek takımlar belli olacak.

Alınan sonuçlar ve maç programı ise şöyle: