USD 32,53
EUR 34,94
ALTIN 2.440,73
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryaspor kalecisi takımdan ayrıldı

Sakaryaspor'un son 3 sezondur kalesini başarı ile koruyan Oğuz Çalışkan, yeni sezonda yeşil siyahlı formaya veda ettiğini açıkladı.

Sakaryaspor kalecisi takımdan ayrıldı
16 Haziran 2021 | 12:46
Son Güncelleme:

Sakaryaspor'un son 3 sezondur kalesini başarı ile koruyan Oğuz Çalışkan, yeni sezonda yeşil siyahlı formaya veda etti. Tecrübeli eldivenin Ankara Demirspor, Afjet Afyonspor ve Tarsus İdmanyurdu ekiplerinden gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Yeşil Siyahlı ekibimizde 3 sezonda 105 maça çıkan ve aynı zamanda takım kaptanlığı görevini üstelenen 32 Yaşındaki tecrübeli kaleci Oğuz Çalışkan, taraftarın da en çok güvendiği isimlerin başında geliyordu. Sakaryaspor'da geride kalan 3 sezonda da başarılı bir performans sergileyen Çalışkan bu sezona özellikle penaltı kurtarışları ile damga vurmuştu.

İŞTE VEDA MESAJI

Çalışkan yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi, "Bugüne kadar, formayı da formanın üstündeki armayı da gururla taşıdım. Yeri geldi yanımızda yoldaş, yeri geldi önümüzde meşale oldunuz. Herkese gerçekten çok minnettarım. Gönlümden geçenleri layıkıyla yaşayamasam da arkamda kocaman bir aile, dostluk, kardeşlik bırakıyorum. 2018 yılında bir yabancı olarak girdiğim bu şehre sizden biri olarak veda ediyorum. Bu süre zarfında ne kadar çabalasam da bir şampiyonluk yaşayamadığım için üzgünüm. Ama unutmayın, ‘Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.’ Sakaryaspor’un hak ettiği yerlere geldiğini göreceğimize inancım tam. Bu forma altında olmasam bile Sakaryaspor ile gönül bağım nefesim yettiği sürece devam edecek. Hakkınızı helal edin. Sevgi ve saygıyla... Oğuz ÇALIŞKAN."