USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.445,81
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya'nın ilk mini dizisi 'Çirkin'in galası yapıldı

Sakarya'da çekimleri yapılan ve Sakaryalı oyuncuların yer aldığı 22 bölümlük mini dizi 'Çirkin'in galası, Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Sakarya'nın ilk mini dizisi 'Çirkin'in galası yapıldı - Sayfa 1

Sakarya’da çekimleri yapılan ve 22 bölümden oluşan mini dizi The Ugly’nin (Çirkin) galası Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. 

Sakarya'nın ilk mini dizisi 'Çirkin'in galası yapıldı - Sayfa 2

Galaya, dizinin yönetmeni ve senaristi Ahmet Sami Kuriş, oyuncular ile ekibin yakınları katıldı. 

Sakarya'nın ilk mini dizisi 'Çirkin'in galası yapıldı - Sayfa 3

 Galada konuşma yapan yönetmen Kuriş; "Çirkin dizisinin hem senaristi hem de yönetmeni olarak bu hikâyede gerçeklikten biraz uzak, fantastik ögeler barındıran, mistik bir olayı kaleme almak istedim. Sakarya’da doğup büyüyen bir yönetmen olarak dizimizin Sakarya’ya sanatsal anlamda bir değer katacağını düşünerek bu projeye başladım ve tamamladım. Dizimizin daha çok izleyici kitlesine ulaşmasını hedefleyerek günümüzün en popüler sosyal ağlarından biri olan Youtube platformunda beğeniye sunmak istedim." dedi.

Sakarya'nın ilk mini dizisi 'Çirkin'in galası yapıldı - Sayfa 4

The Ugly (Çirkin) dizisinin konusu: 

İnsanlar var olmadan önce Cin’ler dünyanın sahibiydi! Lakin şeytanın oyunu tüm kuralları bozmuştu. Çünkü Şeytan ilk insan Adem ve Havvayı kandırıp cennetten kovdurarak dünyaya yerleşmelerini sağlamış, Cin’lerin hükmünün sona ermesine neden olmuştu. Bu sayede Cin’lerle insanlar arasına bir perde çekilmişti. Bu perdeyi kim bozarsa ölüm onun peşinde olacaktı. Lakin Cin’ler kendilerini üstün gördüklerinden ve Dünyada eskisi gibi hüküm süremediklerinden dolayı büyük Cin bu durumdan oldukça rahatsız olmuştu ve kendine insanlarla savaşacak bir ordu kurmaya başlamıştı. Bu ordu gün geldiğinde insanlarla savaşarak insanların hüküm sürdüğü dünyayı ele geçirecekti. Fakat Büyük Cin’in hesaba katmadığı bir gerçek vardı! Cin’lerin arasında savaş yanlısı olmayan Cin’ler vardı ve bu Cin’ler büyük Cin’e karşı gelmeye başladı! Bu yüzden büyük Cin azınlıkta kaldı ve insanlarlardan bir melez ordu yaratmak istedi. Bu orduyu en kolay, kendisinin tarafına geçmekten başka çaresi olmayan insanlardan kuracaktı.