USD 32,57
EUR 34,90
ALTIN 2.434,80
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

“Sakarya’mızın geleceği için durmaksızın yeni projeler üreteceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, AK Parti Yerel Yönetimler İstişaresi Toplantısında Büyükşehir’in 29 aylık süreçte gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

“Sakarya’mızın geleceği için durmaksızın yeni projeler üreteceğiz” - Sayfa 1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler İstişaresi Toplantısına katılmak üzere Sakarya’ya geldi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı binasında bir araya gelen heyet, hemen ardından Ramada Otel’de düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’nin yanı sıra Başkan Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Büyükşehir Bürokratları ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Yüce’nin 29 aylık sunumu ile başlayan toplantı sonrası hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Özhaseki, Sakarya’nın AK Parti için ne kadar önemli bir kale olduğunu vurgulayarak yapılan her çalışmanın destekçisi olacaklarını vurguladı.

“Sakarya’mızın geleceği için durmaksızın yeni projeler üreteceğiz” - Sayfa 2

Bizler bu şehrin hizmetkarlarıyız

Başkan Ekrem Yüce, “Milletimiz, Sakarya’mız ve Sakaryalılar için hizmet etmek adına yola çıkmış kardeşlerimle birlikte olmak benim azmimi ve şevkimi artırıyor. Hep söylediğim gibi biz bu milletin ve bu şehrin hizmetkârlarıyız. Biz bu şehri yarınların güçlü Türkiye’sine hazırlıyoruz. 16 ilçemizde belediye başkanlarımız, il teşkilatımız ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte gündüz gece demeden milletimizin bize gösterdiği teveccühe layık olduğumuzu son 20 yılda olduğu gibi yine göstermeye devam ediyoruz” dedi.

“Sakarya’mızın geleceği için durmaksızın yeni projeler üreteceğiz” - Sayfa 3

700 kilometreyi aşan asfaltlama çalışması

Asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgileri paylaşan Başkan Yüce, “Hep birlikte el ele verdik ve şehrimizi dünyaya tanıtmaya, Sakarya’nın çehresini değiştirmeye muvaffak olduk. “Sakarya’da Asfaltlanmamış Yol Bırakmayacağız” sloganıyla yola çıktık ve geçtiğimiz 29 aylık süreçte şehrimizin cadde ve sokaklarında 1 Milyon tondan fazla asfaltlama çalışması yaptık. Böylece 300 Milyon Liraya yaklaşan yatırımla 700 kilometreyi aşan yol yapmış olduk. Bugüne kadar çalıştığımız bölgelerde bütün sokaklarımızı ve caddelerimizi adeta sil baştan yeniledik” dedi.

“Sakarya’mızın geleceği için durmaksızın yeni projeler üreteceğiz” - Sayfa 4

Bisiklet Şehri Sakarya

Sporun her alanında sporu ve sporcuları desteklediklerine değinen Yüce, “Sakarya’da her türlü sporun yapılabilmesi için gereken teknik altyapıyı sağlamaya çalışıyoruz. Şehrimizin coğrafi ve kültürel yapısına uygun olan bisiklet sporunun yaygınlaştırılması çalışmalarına yaptığımız milyonlarca liralık yatırımlar ve uluslararası organizasyonlar sayesinde bisiklet sporu için sadece Sakarya olarak değil tüm Türkiye’yi kapsayan bir başarıya ulaştık. Uluslararası Bisiklet Federasyonu tarafından verilen ve dünyada sadece çok az sayıda bölge ve şehrin sahip olduğu “Bisiklet Şehri” unvanını almaya resmen hak kazandık.  İnşallah 21 Ekim itibariyle başlayacak bir organizasyonla sahip olduğumuz bu unvanı dünyaya duyuracak ve bunu nasıl hak ettiğimizi göstereceğiz” dedi.