USD 32,49
EUR 34,92
ALTIN 2.437,52
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryalı STK’lardan Erdoğan’a destek

Sakarya Millî İrade Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek toplantısında buluştu.

Sakaryalı STK’lardan Erdoğan’a destek
12 Mayıs 2023 | 14:17
Son Güncelleme:

Sakarya Millî İrade Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde yer alan çeşitli dernek, sendika, vakıf temsilcileri bu kez yaklaşan seçim süreci ile ilgili toplanarak Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açık destek verdiklerini beyan etti.

İcra Kurulu’nun ev sahipliğinde Adapazarı’nda bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen STK Temsilcileri Toplantısına; AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Cafer Azaklı, BBP İl Başkanvekili Turan Yıldırım ve HÜDAPAR Sakarya İl Başkanı Veysel Yavuz katıldı.

Sakarya Millî İrade Sivil Toplum Kuruluşları Sözcüsü Memur Sen Sakarya İl Temsilcisi Murat Mengen: “Bizler; 14 Mayıs’taki seçimlerini, en son siyasi gelişmelerin ya da günü birlik tartışmaların ötesinde milletimizi, ülkemizi ve gelecek nesillerimizi ilgilendiren hayati bir mesele olarak değerlendiriyoruz. Türkiye'nin önümüzdeki yüzyılını şekillendirebilecek bir seçimin, çok önemli bir dönemin karar aşamasındayız. Türkiye yoluna devam etmelidir. Sakarya Millî İrade Sivil Toplum Kuruluşları olarak Türkiye'nin geleceği için Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğimizi açıkça buradan beyan ediyoruz” ifadelerine değindi.