USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.325,54
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryalı siyasilerden öğretmenler günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sakaryalı siyasiler sosyal medya hesaplarından Öğretmenler Günü mesajı yayımladılar.

Sakaryalı siyasilerden öğretmenler günü mesajı
24 Kasım 2022 | 13:48
Son Güncelleme:

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü başta, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin anıldığı özel bir gün. Sakaryalı siyasiler de öğretmenleri unutmayarak sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundular.

İşte o paylaşımlar;

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü'nü kutluyorum.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Gelecek nesillerin mimarları tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım #ÖğretmenlerGünü Kutlu Olsun.”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Ülkemizin dört bir tarafında çocuklarımızı büyük bir fedakârlıkla yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım #ÖğretmenlerGünü’nü kutluyor, görevi başındayken hain terör örgütlerinin saldırı ile şehit düşmüş öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Milletleri tarih sahnesinde ebedi yolculuğa hazırlayacak olan, teşkilatlı bir çatı altında geleceğe yürüyecek iradeye kavuşturan ve nesillerine milli şuuru, ahlak sahibi iradeyi, insan sevgisini ve dahi adaleti, merhameti kazandıracak yegâne unsur sahip olunan eğitim kalitesidir. Eğitim, insanın sahip olduğu meziyetlerini akli çıkarımlarıyla birleştirmesini sağlayacak bir kazanımdır ki içinde millet ve insan sevgisi olan öğretmenlerin nezaretinde paha biçilemez bir güç, göz ardı edilemez bir zenginlik kaynağıdır. Bizleri ve nesillerimizi geleceğe taşıyacak olan gücümüzün mihengi hiç kuşku yoktur ki millet sevdasında muhafaza ettiği insan sevgisini, küçük kalplerin büyük başarıları için harcayan, yeri geldiğinde canından, cananından fedakârlık eden öğretmenlerimizdir. Bu itibarla varlığını ve tüm bilgi birikimini aziz bildiği millet varlığının yücelmesi için sarf eden Cumhuriyetimizin banisi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehadete yürüyen ve vefatıyla aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, mesleğini tüm zorluklara rağmen fedakârca icra eden, vatanımızın her bir köşesine ilim ve irfanı işleyerek millet varlığına güç katan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.”