USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakaryalı Siyasiler Eski Başkan Duran’ı andı

Sakaryalı Siyasiler Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran’ın ölüm yıl dönümünü unutmadı.

Sakaryalı Siyasiler Eski Başkan Duran’ı andı
22 Kasım 2022 | 14:57
Son Güncelleme:
HABERFOKUS/ ZÜLAL CEREN MISIR

Eski Başkan Duran 2 yıl önce bugün Covid-19’a bağlı böbrek ve kalp yetmezliği sonucu vefat etmişti.

Sakaryalı siyasiler Eski Başkanı sosyal medya hesaplarından bu sözlerle andılar.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz:

“Zor zamanlarda kalıcı eser üretmeyi başarmış, Adapazarı / Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde bir çok yararlı ve güzel icraata imza atmış olan Aziz Duran abimizi vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek:

“Sakarya'mıza hizmetleri çok olan değerli Aziz Duran Başkanımızı vefatının sene-i devriyesinde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun.”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever:

“Sakarya’mıza kazandırdığı sayısız eser ve hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağımız çok değerli Aziz Duran Başkanımızı vefatının yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet olsun inşallah.”

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu:

“Adapazarı ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızdan, şehrimizin en zor zamanlarında yaptığı hizmetlerle hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmuş olan merhum Aziz Duran’ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz.”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar:

“Şehrimize hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağımız çok değerli Aziz Duran Başkanımızı vefatının sene-i devriyesinde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun.”

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan:

“Mümtaz bir siyasetçi, sözleri hoş, hitabeti güçlü, istikamet sahibi bir insandı Aziz Başkanımız.. Vefatının sene-i devriyesinde, davamızın değerli neferlerinden, merhum #AzizDuran Başkanımızı; rahmet, muhabbet ve duayla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet, makamı ali olsun.”