USD 32,52
EUR 34,93
ALTIN 2.425,53
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırım

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “AK Parti döneminde Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırımı vatandaşlarımızla buluşturduk. Şehrimizi bir baştan bir başa yeni yatırımlara kavuşturduk. İnşallah 14 Mayıs’ta da sözünü tutan doğru adam Recep Tayyip Erdoğan’a bu milletin desteği artarak devam edecektir” dedi.

Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırım - Sayfa 1

14 Mayıs’ta Sakarya’nın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteğinin her zaman olduğu gibi en yüksek seviyede olacağından şüphe duymadıklarını ifade eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever Sakarya’nın dev yatırımlarla buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırım - Sayfa 2

Tever, “AK Parti döneminde Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırımı vatandaşlarımızla buluşturduk. Şehrimizi bir baştan bir başa yeni yatırımlara kavuşturduk. Sadece Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın 20 yıldaki yatırımı 33 milyar 726 milyon TL. Biz eser ve hizmet siyasetini şiar edinmiş bir partinin mensuplarıyız. Siyasetimizin asıl gayesi millete hizmetkâr olmaktır. İnşallah 14 Mayıs’ta da sözünü tutan doğru adam Recep Tayyip Erdoğan’a bu milletin desteği artarak devam edecektir” dedi.

Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırım - Sayfa 3

Geçtiğimiz hafta Sakarya için çok önemli projelerin ve hizmetlerin de açılış ve temel atmalarını da gerçekleştirdiklerini hatırlatan Tever, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu geçtiğimiz hafta şehrimizdeydi. Büyük bir gururla TÜRASAŞ fabrikamızda üretilen Milli Elektrikli Tren Setinin TCDD’ye teslim edilmesine şahitlik ettik. Bu gururu hep birlikte yaşadık. Bu programın ardından ise uzun süredir yatırım programına aldırmak için mücadele verdiğimiz 18 km’lik Karapürçek yolunun ve Kozluk köprülü kavşağımızın temel atma merasimini gerçekleştirdik. İnşallah bu projemizin tamamlanmasıyla ilçelerimiz arası ulaşım artık çok daha hızlı, güvenli ve konforlu olacak. Elbette bu projelerle birlikte şehrimize TEM otoyolundan yeni bir giriş kazandırmak adına büyük önem verdiğimiz Bekirpaşa Otoyol Kavşağı’nın açılışını da gerçekleştirdik. Şehrimizin her noktasını daha erişilebilir bir hale getirmek için projelerimize durmadan devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na ve Sakarya’mıza yakışır nice projelerde buluşmak temennisiyle, eser ve hizmet siyasetimiz milletimizin desteğiyle artarak sürecektir” diye konuştu.

Sakarya’da toplam 89 milyar TL’lik yatırım - Sayfa 4

1000 yataklı hastane inşaatının tüm hızı ile devam ettiğini de vurgulayan İl Başkanı Tever, “Eser siyasetimizin en güzel örneklerini şehrimizin dört bir yanında görüyoruz. 1000 yataklı şehir hastanemizde inşaat tüm hızı ile devam ediyor. 300 dönüm üzerinde 283 bin metrekare kapalı alana sahip olacak hastane tamamlandığında, kadın doğum, çocuk, onkoloji ile kalp ve damar cerrahisi başta olmak üzere 300 poliklinik, 33 ameliyathane, 15 kadın doğum salonu, 183 yoğun bakım yatağı hizmet verecek. Sadece sağlık alanında AK Parti döneminde 6 Milyar 144 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Şehrimizin sağlık altyapısını baştan aşağı yenileyerek vatandaşlarımızın sağlığını güvence altına aldık” dedi.